Tenis
SPORTOVI
Tenis
Troicki slavio

Veić propustio tri vezane set lopte pa se raspao na startu Umaga

Antonio Veić, 25-godišnji hrvatski tenisač, ispao je već u prvom kolu zemljanog ATP turnira u Umagu, makar je imao sjajnu priliku možda i pobijediti Viktora Troickoga (53. tenisača na svijetu).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na kraju je srpski tenisač slavio 7:6(6), 6:1, no svakako treba reći da je Veić, 172. tenisač na svijetu, u tie-breaku prvog seta imao tri vezane set-lopte (6:3). No, izgubio je pet poena zaredom, a nakon toga, pa do kraja meča, je tek uspio uhvatiti jedan gem. Nakon propuštene idealne šanse doslovno se raspao.

Inače, Veić je u prvom setu kao prvi došao do breaka, ali je potom i izgubio prednost, te se našao u zaostatku. Kod 6:5 je Troicki servirao za prvi set, ali je Veić izvukao tu neugodnu situaciju, samo da bi nakon svega propustio sjajnu priliku u tie-breaku.

Veić je napravio dva breaka (od četiri šanse), a Troicki četiri breaka (od šest šansi). Meč je trajao jedan sat i 34 minute, a Troicki je na kraju osvojio tek devet poena više (72:63).

 

ATP Umag, 1. kolo:

Troicki - Veić 7:6(6), 6:1

Montanes - Lajović 7:6(3), 6:1

Kližan (6) - Lorenzi 6:2, 6:1

Robredo (5) - Hajek 6:3, 6:2

Haider-Maurer - Vesely 6:4, 6:4

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider