Tenis
SPORTOVI
Tenis
Urlao i ludovao

Nevjerojatno: Pogledajte zašto je i miljenik publike otkazao Umag

Španjolski tenisač Fernando Verdasco teško je proživio četvrtfinalni poraz na zemljanom ATP turniru u Hamburgu gdje ga je Argentinac Federico Delbonis pobijedio 6-7(5), 7-6(8), 6-4...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U tie-breaku drugog seta Verdasco je mogao okončati meč, ali je tada Delbonis odigrao nekoliko fantastičnih poena u kojima je čistio zemlju s linija.

Spasio je pritom Argentinac i dvije meč-lopte, a istovremeno je Verdasco ludovao po terenu. Urlao je prema loži gdje su sjedili njegovi ljudi, udarao je reketom po terenu, no kulminacija se dogodila u svlačionici.

Nakon što je izgubio drugi set Španjolac je otišao u svlačionicu gdje je, potvrdili su organizatori, razbio jedan od ormarića. Da je u svlačionici bilo veselo potvrdio je povratak Verdasca na teren. Držao se za desnu šaku s bolnom grimasom, te je odmah tražio pomoć liječnika. Zbog te ozljede je morao otkazati ATP turnir u Umagu.

Tako je nakon otkaza Jerzyja Janowicza i Marina Čilića, odbijenicu morao poslati i Verdasco, jedan od omiljenijih tenisača u Umagu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider