Tenis
SPORTOVI
Tenis
Promocija hrvatske

Turnir u Umagu dobio veliko priznanje na svjetskoj razini

Najutjecajniji medij specijaliziran za tenis, američki Tennis Channel, emitirao je ovih dana posebnu emisiju posvećenu Istri i najstarijem hrvatskom ATP turniru "Croatia Open Umag"…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Emisija je snimljena prošloga ljeta, tijekom jubilarnog 25. izdanja umaškog turnira, izvijestila je izvršna direktorica turnira Arlen Brozić.

Ustvrdivši kako je Umag prošle godine za vrijeme ATP turnira ugostio 130 inozemnih novinara ona je gostovanje Tennis Channela ocijenila iznimno važnim a emitiranje reportaže o Istri u sklopu emisije "Tour Guide", koja obuhvaća puno više od tenisa, velikim uspjehom.

"Ova emisija donijela nam je još jednu snažnu potvrdu međunarodne prepoznatljivosti Umaga kao teniskog središta i Istre kao turističke destinacije. Umaški turnir je danas primjer uspješne manifestacije i snažne poluge za međunarodnu promociju Umaga i hrvatskog turizma", ustvrdila je direktorica turističke zajednice Umaga Sanda Bravar.

Tennis Channel jedini je cjelodnevni specijalizirani kablovski i satelitski TV kanal posvećen isključivo tenisu, povezanim sportovima i aktivnostima. Dostupan je u više od 50 milijuna američkih kućanstava, te globalno putem službenih stranica. Posebna emisija o Istri i umaškom turniru emitirana je kao prva emisija u drugoj sezoni Tour Guide serije.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Sedam krugova Katra

Nastavi čitati
divider