Tenis
SPORTOVI
Tenis
Finale autsajdera

Strani mediji o Čiliću i Nishikoriju: Neviđena senzacija, McEnroe impresioniran!

Inozemni mediji puni su hvale na račun Marina Čilića i Keija Nishikorija, finalista US Opena...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je u polufinalu US Opena Marin Čilić eliminirao Rogera Federera, a Japanac Kei Nishikori prvog igrača svijeta Novaka Đokovića, njemačka novinska agencija DPA ističe da ćemo u ponedjeljak gledati finale autsajdera.

VIDEO Federer odgovorio na provokativno pitanje o Čiliću: 'Slučaj doping'!

Čilić četvrti Hrvat u finalu Grand Slama turnira: Nishikori ipak favorit!

I New York Times je na sličnom tragu. Umjesto očekivanog finala između Federera i Đokovića, i njihovih trenera Stefana Edberga (Federer) i Borisa Beckera (Đoković), gledat ćemo dvoboj Gorana Ivaniševića (trener Čilića) i Michaela Changa (trener Nishikorija).

Za britansku agenciju Reuters to je bio dan koji je donio jedno od najvećih iznenađenja u povijesti Grand Slam turnira. Reuters navodi da Federer nije imao odgovor na Čilićeve silovite servise i udarce sa osnovne linije.

Francuski L'Équipe piše da je Čilić lakoćom svladao Federera. I britanski Guardian ističe da je Čilić demolirao Federera, a legendarni tenisač John McEnroe bio je impresioniran Čilićevom partijom i njegovim udarcima sa osnovne linije.

Japanski navijači dugo su slavili pobjedu Nishikorija, i to je bila udarna vijest u svim japanskim medijma, a neke novine objavile su posebna izdanja posvećena Nishikoriju. (Hina)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider