Tenis
SPORTOVI
Tenis
Tko je u pravu?

Srpkinja razljutila Serenu pa osjetila gnjev: 'Koliko te moram čekati?'

Američka tenisačica Serena Williams obranila je naslov na WTA turniru u Charlestoneu (zelena zemlja), čime je osvojila svoj 49. turnir u karijeri...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Serena je nakon sat i 55 minuta igre s 3-6, 6-0, 6-2 savladala srbijansku predstavnicu Jelenu Janković u njihovom jubilarnom 10. meču na WTA Touru. Nakon današnje pobjede sada je rezultat 6-4 u korist američke tenisačice.

U prvom je setu mlađa sestra Williams djelovala prilično nezainteresirano, ali je i Janković igrala gotovo bez pogreške. No, to se nakon drugog breaka u setu za 6-3 u potpunosti promijenilo.

Janković je razljutila Williams jer je, po njenom mišljenju, brzo išla u servise, što se nije svidjelo Amerikanki. Poznato je kako Serena ne voli kad joj suparnica brzo ide servirati.

''Moraš me čekati?'', rekla je Serena Jeleni Janković na drugom kraju igrališta.

''Pa koliko te moram čekati?'', uzvratila je Janković

''Dok nisam spremna.''

''Ali bila si u ovom položaju'', pokušala se opravdati sprska tenisačica pokazjući da je Serena uistinu bila u pozi u kojoj dočekuje servis.

''To je tvoj problem, ne moj'', rekla je Serena i u sljedeća dva seta prepustila Jeleni tek dva gema.

Na videu nakon 50. sekunde...

Nakon toga je uslijedio totalni pad srpske igračice. Izgubila je i taj gem, makar je imala 40-15, kao što je izgubila do kraja ukupno 12 od 14 odigranih gemova.

Ovo je drugi uzastopni osvojeni turnir američke tenisačice (Miami), te treći ove sezone (Brisbane).

WTA Charlestone, finale:

Williams S. (1) - Janković (9) 3-6, 6-0, 6-2

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider