Tenis
SPORTOVI
Tenis
Kakva reakcija

Srezali Srbinu kaznu, a on poludio: 'Sram vas bilo!'

"Sram vas bilo!!!!! Sram vas bilo bre!!!", napisao je srbijanski tenisač Janko Tipsarević na svom Twitter-profilu doznavši za odluku Sportskog arbitražnog suda (CAS) u slučaju njegovog sunarodnjaka Viktora Troickog.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

CAS je odlučio da se 18-mjesečna suspenzija Troickom, zbog nedavanja uzorka krvi za dopinški ispit na traženi dan, smanji na 12 mjeseci, što znači da će se srbijanski tenisač na teren moći vratiti tek u lipnju 2014. godine.

Izbornik Davis Cup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović već je izrazio svoju iznenađenost ovakvom odlukom, a isto je potvrdio i tim srbijanskog tenisača.

"Žalit ćemo se, pokušat nešto promijeniti, ali u ovom trenutku nismo optimistični."

Troicki je suspendiran 25. svibnja ove godine, jer na turniru u Monte Carlu nije dao traženi uzorak krvi isti dan nakon meča, već je tražio da to učini dan kasnije. Njegova se obrana temeljila na tome da mu je liječnica koja mu je trebala vaditi krv dozvolila taj ustupak, jer mu je, kako tvrdi, bilo loše.

Podsjetimo, CAS je srezao kaznu i hrvatskom tenisaču Marinu Čiliću s devet na četiri mjeseca, te je naš predstavnik već ostvario svoj povratak na ATP Tour. Nastupio je na završnom ATP turniru iz serije 1000 u Parizu, gdje ga je u 2. kolu zaustavio Juan Martin Del Potro.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider