Tenis
SPORTOVI
Tenis
'loša je osoba'

Što mu je to trebalo? Đokovićev otac opleo po Federeru

Nakon dugo vremena izbivanja za medije je progovorio otac Novaka Đokovića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dugo ga nije bilo na teniskoj sceni, ali kada se konačno oglasio otac Novaka Đokovića 'zamahnuo' je u smjeru Rogera Federera. Srđan Đoković je u intervjuu istaknuo da je Federer loša osoba, da će njegov sin biti najbolji tenisač svih vremena, te da mu nije jasno zašto Švicarac još uvijek igra tenis s 34 godine.

"Pokazao je u prošlosti da je najbolji igrač svijeta, ali ne i tako dobra osoba. Godine 2006. kada su igrali on i moj sin u Davis Cupu Roger je koristio svaku priliku da omalovaži Novakove probleme s disanjem. Nitko se nikada nije tako odnosio prema Novaku. Iskreno ne razumijem zašto Federer više igra tenis. Ima 34 godine", rekao je Srđan Đoković.

"Novakova snaga dolazi iz glave. Tu je poput granita. U polufinalu US Opena 2011. godine je pobijedio Federera pred 24 tisuće navijača, od kojih je 23 tisuće navijalo za Federera. Nakon meča je rekao publici da su najbolji na svijetu. Uvijek sam mu govorio da će njegov put biti daleko teži jer dolazi iz male, ratne zemlje, često bombardirane. Novaka zvižduci čine jačim", kaže Srđan pa zaključuje;

"Tijekom njegove čitave karijere uvijek sam govorio 'sigurno će biti jedan od najboljih sportaša ikada'. A sve zbog toga što ga je Bog poslao. A mi se trudimo ispuniti Božji plan. Još može osvojiti 10 Grand Slam naslova".

Đoković je uzeo prvi Grand Slam naslov na početku ove godine kada je po šesti put osvojio Australian Open. Sljedeći na 'tapeti' je Roland Garros, koji još nikada u svojoj karijeri nije osvojio.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider