Tenis
SPORTOVI
Tenis
Srbija u finalu

Đoković napravio show: Imitirao Anu Ivanović i tražio 'Gangnam Style' usred meča!

Mješovita teniska reprezentacija Srbije, u sastavu Novak Đoković i Ana Ivanović, kompletirala je finalnu postavu tradiocionalnog turnira na početku nove sezone - Hopman Cupa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Srbiji je u skupini A za finale trebala bilo kakva pobjeda u meču protiv već otpisane Njemačke, a sve je bilo gotovo za manje od dva sata tenisa! Naime, Đoković je u prvom meču svladao Tommyja Haasa sa 6-2 i 6-0, a potom je Ivanović razbila Tatjanu Malek sa 6-0 i 6-1 za manje od 40 minuta igre!

Prava poslastica večer (po australskom vremenu) uslijedila je u rezultatski nebitnom meču mješovitih parova, u kojem nije bilo Haasa zbog navodne ozljede. Njega je, kao i prije nekoliko dana u reprezentaciji SAD-a, zamijenio mladi 16-godišnji Australac grčkih korijena Thanasi Kokkinakis.

U tom susretu Đoković je demonstrirao koliki je "šoumen". Bilo je tu svega. Tijekom poena popričao je s mladim Kokkinakisom na mreži, "ljutio" se na svoju partnericu Anu kada bi promašila neki udarac, igrao je kroz noge, tražio od glavnog suca da javi DJ-u da pusti tijekom pauze između gemova planetarno popularnu pjesmu korejskog izvođača PSY-ja "Gangnam Style", a kada mu se želja ispunila podigao je Ivanović i zaplesao par taktova s njom.

U konačnici je "natjerao'' Ivanović, Malek i Kokkinakisu da daju svoje rekete sakupljačima loptica dok su oni glumili njihovu ulogu.

 

Nakon meča je čak uspio nagovoriti i glavnog spikera od 60 godina da zapleše s njime uz ritmove hita koji hara svijetom proteklih nekoliko mjeseci.

Srbija će u subotnjem finalu igrati protiv reprezentacije Španjolske koju će predstavljati Fernando Verdasco i Anabel Medina-Garrigues.

U drugoj skupini, u rezultatski nebitnom susretu od početka, Južnoafrička Republika slavila je protiv Francuske s 2-1 i to nakon što je zbog bolova u preponama meč mješovitih parova morao predati Jo-Wilfried Tsonga.

Povela je Južnoafrička Republika pobjedom Sheepers protiv Johansson, poravnao je Tsonga u dva tie-breaka protiv Andersona, a potom se u drugom setu pri vodstvu Južnoafričke Republike u setovima dogodila spomenuta predaja. (TS)

Hopman Cup 3. kolo:

Skupina A

Srbija - Njemačka 3-0

Đoković - Haas 6-2, 6-0

Ivanović - Malek 6-0, 6-1

Ivanović/Đoković - Malek/Kokkinakis 6-2, 7-5

Redoslijed: 1. Srbija 3-0, 2. Australija 2-1, 3. Italija 1-2, 4. Njemačka 0-3

Skupina B

Južnoafrička Republika - Francuska 2-1

Scheepers - Johansson 4-6, 6-4, 6-4

Tsonga - Anderson 7-6(4), 7-6(3)

Scheepers/Anderson - Tsonga/Johansson 6-3, 1-2, predaja Tsonge

Redoslijed: 1. Španjolska 3-0, 2. SAD 2-1, 3. Južnoafrička Republika 1-2, 4. Francuska 0-3

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider