Tenis
SPORTOVI
Tenis
Kod kuće navijati protiv Hrvata?!

'Sramotno je da se takvo nešto dogodi u Zagrebu!'

Antonio Veić nije uspio ponoviti pothvat njegova kolege iz reprezentacije Mate Pavića i pobijediti Nizozemca Robina Haasea, 58. tenisača na ATP listi u 1. kolu zagrebačkog PBZ Indoorsa koji se igra u Ledenoj dvorani Sportskog doma...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mate ga je tukao (6:4, 7:6) na njegovu terenu, u Hertogenboschu, prošle godine, a Antonio je, u njihovu prvom dvoboju, poražen u prvom kolu ovogodišnjeg Zagreb Indoorsa sa 6:2, 3:6, 3:6. No, Lošinjanina kao da je više od poraza zaboljelo što su dva gledatelja tako zdušno navijali protiv njega u zagrebačkom Sportskom domu.

"Sramotno je da se takvo nešto dogodi u Zagrebu. Dva gledatelja su glasno navijala protiv mene. Kod kuće navijati protiv Hrvata?! Takvima bi trebalo zabraniti ulaz u dvoranu. Nisam čuo da se takvo što ikada dogodilo. U redu je, kladi se na koga hoćeš, ali šuti i trpi ili se veseli, ali onako se derati... Razočaran sam, doista, iako ne mogu reći da sam zbog toga izgubio", kazao je Veić.

Srećom, odigrao je cijeli meč gotovo bez problema, iako se njegova ozljeda iz Torina u prvi mah činila mnogo opasnijom.

"Osjećam bol, ali za desetak dana bit će u redu. Bojao sam se da će biti puno gore. Tek sam u petak odlučio igrati i doista sam zahvalan Horvatu i Ivaniševiću što su mi omogućili da igram tek u srijedu. U prvom setu osjećao sam se dobro, ali potom je on podignuo igru. Jako je dobro servirao tako da mi je bilo teško reternirati", napomenuo je Veić koji će, nakon što se do kraja oporavi nastupiti na zemljanim turnirima u Buenos Airesu i Acapulcu u nadi da će skupiti dovoljno bodova za pomak sa sadašnje 126. pozicije na ATP listi i konačni ulazak u Top 100.

Mladići izgubili par

U konkurenciji parova dvojica Marina, Čilić i Draganja, dobili su poduku od Nijemca Marxa i Rumunja Mergee, ali ne iz marksizma nego iz kvalitetnog tenisa. Naš je par poražen sa 3:6, 3:6. Sličnu sudbinu doživjela su još dvojica naših mladića, od Tonija Androića i Dine Marcana bolji su, sa 3:6, 6:1, 10:4, bili Austrijanac Knowle i Slovak Polašek, drugi nositelji. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider