Tenis
SPORTOVI
Tenis
Završni turnir godine

Spektakl u Londonu počeo pobjedom Wawrinke

Započeo je ATP Finals, završni teniski turnir godine na kojem nastupa osam najboljih svjetskih tenisača...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čast da otvore ovotjedni spektakl u londonskoj O2 Areni dobili su češki tenisač Tomaš Berdych i Švicarac Stanislas Wawrinka, a poslije dva sata i 25 minuta igre pobijedio je Wawrinka sa 6-3, 6-7(0), 6-3.

Bio je ovo već trinaesti međusobni meč ove dvojice tenisača i Wawrinka je potvrdio blagu dominaciju, tako da sada vodi 8-5.

I u Londonu je Wawrinka bio nešto bolji. Tek je u drugom setu Berdych izgledao snažnije na terenu, pa je tako dobio i tie-break bez izgubljenog poena. U prvom su setu obojica imala tek po jednu break-loptu, ali je Wawrinku svoju iskoristio, a najbolji češki tenisač nije.

U trećem je setu Wawrinka do breaka došao kod vodstva 2-1 i Berdychu povratka više nije bilo. U tom trećem setu Berdych nije imao niti jednu break-priliku.

Drugi će meč dana odigrati Argentinac Juan Martin del Potro i Francuz Richard Gasquet. U pitanju je prvi ogled skupine B. (TS)

ATP Finals, skupina A, 1. kolo:

Wawrinka (7) - Berdych (5) 6-3, 6-7,(0), 6-3

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider