Tenis
SPORTOVI
Tenis
U dva seta

Škugor i Inglot prošli u drugo kolo parova US Opena

Šibenčanin se priključio Dodigu i Mektiću, pratit ćemo kako će proći u nastavku turnira...

Franko Škugor (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Hrvatski Davis Cup reprezentativac Franko Škugor i Britanac Dominic Inglot probili su se u 2. kolo US Opena pobijedivši Šveđanina Roberta Lindstedta i Amerikanca Rajeeva Rama sa 6-4, 7-6 (9).

Tako su trojica od petorice hrvatskih tenisača u konkurenciji muških parova izborili mjesto u 2. kolu, jer je prije Škugora to pošlo za rukom Ivanu Dodigu, koji se ponovno udružio sa Španjolcem Marcelom Granollersom, te Nikoli Mektiću, koji je ozlijeđenog stalnog partnera, Austrijanca Alexandera Peyu, zamijenio njegovim sunarodnjakom Juergenom Melzerom.

Nažalost, prvi nositelji US Opena, Mate Pavić i Austrijanac Oliver Marach, zaustavljeni su već na prvom koraku. U noći sa srijede na četvrtak pobijedili su ih Portugalac Joao Sousa i Argentinac Leonardo Mayer sa 3-6, 7-6 (5), 7-5. Upravo će Sousa i Mayer biti suparnici Mektiću i Melzeru u 2. kolu.

Među poraženima se našao i Antonio Šančić koji je igrao s Nizozemcem Sanderom Arendsom, a svladali su ih šesti nositelji Nozozemac Rojer i Rumunj Tecau sa 6-3, 6-4.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider