Tenis
SPORTOVI
Tenis
Tomic opet luduje

Skandal australskog Hrvata u Madridu: Razbio nos partneru svog sina!

Otac australskog tenisača hrvatskih korijena Bernarda Tomica optužen je da je udario sparing partnera svog sina Thomasa Droueta iz Monaca, piše u ponedjeljak australski tisak, a informaciju je potvrdio i Australski teniski savez.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju tamošnjeg tiska, John Tomic je razbio nos Thomasa Droueta udarivši ga u glavu nakon čega je priveden u policiju. Incident se dogodio u Španjolskoj gdje se ovaj tjedan održava turnir iz serije Masters 1000 u Madridu. Bernard Tomic je u nedjelju poražen u prvom kolu od Čeha Radeka Stepaneka 6-3, 6-2.

Postoje dvije verzije incidenta: ili je Drouet pokušao intervenirati dok su se Bernard Tomic i njegov otac koji mu je trener žestoko svađali za vrijeme treninga, ili se incident dogodio na ulici s obzirom da su odnosi između oca Tomica i Droueta napeti posljednjih nekoliko dana.

Dužnosnik Australskog teniskog saveza Todd Woodbridge je potvrdio da se dogodio incident u kojem je sudjelovao John Tomic: "Pokušat ćemo saznati je li on optužen za nešto", kazao je za australski radio Woodbridge.

Tomic senior je tek nazvao australsku sportsku novinarku i kratko joj rekao:

''Samo nisam u zatvoru kako pišu. Teško je to objasniti...Samo nisam u zatvoru. Sutra ću govoriti.''

Tomic, 53. na ATP ljestvici, ima 20 godina i velika je nada australskog tenisa, ali je poznat po ispadima. 2012. se sukobio s australskom policijom nakon što je zaustavljen zbog prebrze vožnje, a početkom ove godine posvađao se s Patom Rafterom koji mu je prigovorio nedostatak profesionalizma.

O Johnu Tomicu se također već pisalo zbog ispada bijesa, posebno prema direktoru Australian Opena 2010., koji mu se zamjerio jer je susret njegovog sina stavio da se igra kasno. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider