Tenis
SPORTOVI
Tenis
Oglasila se o silovanju

Serena Williams: Ono što sam navodno rekla je bezosjećajno i bolno

Najbolja svjetska tenisačica Serena Williams ispričala se obitelji silovane 16-godišnje djevojke zbog njenog pogrešno interpretiranog komentara objavljenog u američkom magazinu Rolling Stone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Isti je putem svog on-line izdanja objavio Sereninu izjavu: "Nije se trebala dovesti u tu poziciju, osim ako su joj nešto podmetnuli, to je onda drugačije. Ne krivim djevojku, ali ako ste 16-godišnjakinja i tako ste pijani, tada bi vas roditelji trebali naučiti da ne uzimate pića od drugih ljudi."

Odnosi se to na slučaj silovanja pijane 16-godišnjakinje koji datira iz ožujka u Steubenvilleu u saveznoj američkoj državi Ohio. Nesretnicu su tada silovala dvojica momaka, članovi srednjoškolske momčadi američkog nogometa.

"Trenutno pokušavam doći do djevojčine obitelji kako bih im rekla da mi je duboko žao zbog onog napisanog u magazinu Rolling Stone. Ono što je napisano, a što sam ja navodno rekla, je bezosjećajno i bolno, a ja nikako nisam rekla ili insinuirala da je ona kriva. Cijelu sam se karijeru borila za jednakost žena, poštovanje u njihovim strukama i činila sam sve da bih podupirala žene. Moje misli i molitve uvijek idu na račun žrtve. U ovom slučaju, posebice, prema nevinom 16-godišnjem djetetu", poručila je putem svog agenta najbolja svjetska tenisačica koja se u ovom trenutku priprema za Wimbledon. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider