Tenis
SPORTOVI
Tenis
Srbiji se loše piše

Senzacionalan preokret: Federer igra protiv Srbije!

Nekadašnji najbolji svjetski tenisač Roger Federer potpuno se neočekivano stavio na raspolaganje švicarskoj reprezentaciji i odlučio igrati u 1. kolu Svjetske skupine Davis Cupa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Švicarska od petka do nedjelje gostuje kod Srbije u Novom Sadu, a Federera nije bilo na preliminarnom popisu. Štoviše, od 2004. godine je osvajač 17 Grand Slam turnira samo jednom igrao za reprezentaciju u 1. kolu. Bilo je najavljeno da će Švicarci i ovom prigodom biti bez svoje najveće zvijezde, ali Federer se predomislio i u srijedu je s ostatkom momčadi sletio u Srbiju, a Švicarski teniski savez je potvrdio njegov nastup.

Federer ipak neće biti prvi igrač Švicaraca u ovom dvoboju budući da je na popisu i treći tenisač svijeta i novopečeni pobjednik Australian Opena Stanislas Wawrinka.

Švicarska će u Novom Sadu biti veliki favorit budući da za Srbiju neće igrati drugi svjetski reket Novak Đoković, ozlijeđeni Janko Tipsarević i suspendirani Viktor Troicki. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider