Tenis
SPORTOVI
Tenis
Dobra vijest za Čilića

Senzacija u Zagrebu: Južnij eliminiran od 358. igrača svijeta!

Bivši pobjednik i dvostruki polufinalist teniskog turnira ATP PBZ Zagreb Indoorsa, Rus Mihail Južnij, senzacionalno je eliminiran u 2. kolu ovogodišnjeg izdanja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon dva sata i 12 minuta igre eliminirao ga je 34-godišnji Nijemac Björn Phau, 358. igrač s ATP-jeve ljestvice, rezultatom 4-6, 7-5, 6-1. Činilo se da će Rus, nakon što je u 10. gemu slomio servis suparnika za osvajanje prve dionice, lakoćom izboriti četvrtfinale, no potom su se počele događati bizarne stvari.

Južnij je u drugom setu ispustio čak tri svoja servisa, baš kao i u odlučujućem trećem setu, u kojem ga je Phau u potpunosti razbio.

Ispadanje Južnija je vjerojatno dobra vijest za našeg Marina Čilića ili jednog od dvojice preostalih Hrvata, Ive Karlovića i Ivana Dodiga, s obzirom da će Phau ili Dudi Sela biti polufinalni suparnik jednom od "trojice hrvatskih mušketira". Naime, Dodig i Karlović će međusobno igrati za četvrtfinalni ogled s Čilićem. (TS)

ATP Zagreb, 2. kolo:

Phau – Južnij (2) 4-6, 7-5, 6-1

Sela – Lacko 6-3, 6-2

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider