Tenis
SPORTOVI
Tenis
Čim je ušao...

Roddick šokirao javnost: Sukob s Đokovićem u svlačionici!

Andy Roddick je na Fox Sportsu otkrio incident kojeg je prije nekoliko godina imao s Novakom Đokovićem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Andy Roddick u TV emisiji je otkrio sukob s Novakom Đokovićem na US Openu 2008. godine. Umalo je došlo do fizičkog obračuna, nedostajalo je jako malo. Dogodilo se to nakon što je Đoković pobijedio Roddicka u četvrtfinalu, a u intervjuu na terenu Srbin se obračunao s Amerikancima koji ga nisu voljeli zbog čestih ozljeda u koje mnogi nisu vjerovali.

''Sretan sam što mogu igrati i pobijediti Roddicka baš ovdje na njegovom omiljenim turniru'', rekao je tada Đoković iznerviran Roddickovim izjavama da ima 16 ozljeda i da glumi.

Roddick se kasnije pokušao izvući. Poručio je kako nije baš to tako rekao, ali javnost nije znala za događaje u svlačionici.

''Ušao sam u svlačionicu nakon što me razbio na terenu. Odmah sam krenuo prema njemu i stisnuo ga uza zid. No, uvidio sam kako je njegov trener malo veći od moga. Nakon toga sam stao...', priznao je Roddick.

Ispričao je to u šaljivom tonu priznajući da je on bio 'bad guy'. Roddick je inače bio poznat kao 'trash talker' odnosno netko koji je svašta znao reći zbog čega nije bio u dobrim odnosima i s našim Ivanom Ljubičićem.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider