Tenis
SPORTOVI
Tenis
'Jedan na jedan'

Roddick Federeru: Ti možeš imati sve, sebični gade!

Andy Roddick, nekada sjajni američki tenisač, oprostio se od aktivnog igranja tenisa prošle godine u ovo vrijeme. Kada je na US Openu izgubio od Juana Martina del Potra, rekao je teniskim terenima zbogom zauvijek...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

No, i danas je Roddick sasvim blizu njuorškog Grand Slam turnira, pa tako djeluje kao novinar FoxSportsa. Napravio je tako Roddick razgovor "jedan na jedan" s Rogerom Federerom, s kojim je nerijetko u karijeri imao velike duele koji su, u pravilu, završavali pobjedama Švicarca.

Podsjetimo, u tom smislu, da je Roddick u mirovinu otišao uz omjer 3-21 protiv Federera.

Sigurno je Amerikancu najbolniji onaj poraz u finalu Wimbledona 2009. godine, kada je Federer slavio s 16-14 u petom setu. Dakako, u aktualnom razgovoru se dosta toga vrtilo oko dotičnog finala, a kako je i tada Federer bio pomalo nespretan u izjavama, prilikom uručivanja pehara, slično je učinio i ovaj put:

''Tebi je vjerojatno tada bilo teže nego meni. Mislim, važno je poštovati kolege. Znam koliko si se trudio i naporno radio, ali ne možeš imati sve'', "bljutavo" je govorio Federer i sva sreća da ga je, humoru uvijek spremni Roddick, prekinuo:

''Da, a ti možeš imati sve, sebični gade'', rekao je uz smijeh Roddick. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider