Tenis
SPORTOVI
Tenis
Kanađanin otpao zbog ozljede

Raonic odustao od Mastersa, umjesto njega ulazi David Ferrer

Kanadski tenisač Miloš Raonic odustao je od daljnjeg nastupa na ovogodišnjem ATP 'mastersu' zbog ozljede mišića, objavio je putem svog 'twittera' manje od dva sata prije no što je trebao započeti svoj susret 3. kola skupine B protiv Japanca Keija Nishikorija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Sa žaljenjem moram objaviti kako se odustajem od daljnjeg nastupa na ovom turniru zbog lakšeg puknuća kvadricepsa. Ovo je za mene bila teška odluka, ali kako nisam u mogućnosti pružiti navijačima dobru predstavu morao sam ju donijeti. Dat ću sve od sebe kako bih sljedeće godine ponovno došao", objavio je Raonic.

Raonic je u prva dva nastupa na Mastersu izgubio od Švicarca Rogera Federera sa 6-1, 7-6 (0), te od Britanca Andyja Murraya sa 6-3, 7-5, no i dalje je imao priliku za plasman u polufinale. Za to mu je trebala pobjeda u dva seta protiv Nishikorija, te pobjeda Federera protiv Murraya također u dva seta.

Umjesto Raonica od 15 sati će se Nishikoriju suprotstaviti Španjolac David Ferrer, koji je u Londonu bio u statusu prve rezerve.

Nakon dva kola u skupini B vodi Federer s dvije pobjede, Nishikori i Murray su na omjeru 1-1, a Raonic na 0-2. (Hina)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider