Tenis
SPORTOVI
Tenis
Čeka ga Berdych

Raonić dobio Federera i ostao u igri za Masters

Kanađanin Miloš Raonić ostao je u igri za odlazak na Masters tenisača koji će se od 9. do 16. studenoga održati u Londonu, on je u četvrtfinalu velikog ATP turnira u pariškoj dvorani Bercy svladao Švicarca Rogera Federera sa 7:6 (5), 7:5.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bila je to prva pobjeda Raonića protiv Federera u njihovom sedmom međusobnom susretu, a mladi Kanađanin mogao bi izboriti Masters već večeras ukoliko u posljednjem četvrfinalnom susretu Japanac Kei Nishikori svlada Španjolca Davida Ferrera.

U slučaju takvog raspleta, Miloš Raonić i Nishikori će se pridružiti Novaku Đokoviću, Rogeru Federeru, Stanislasu Wawrinki, Marinu Čiliću, Andyju Murrayu i Tomašu Berdychu koji su već osigurali odlazak u London.

Ukoliko Ferrer svlada Nishikorija, tada će Španjolac osigurati Masters, dok će o tome hoće li posljednji putnik biti Raonić ili Nishikori odlučivati koliko daleko će Raonić otići u Parizu.

U subotnjem polufinalu Raonić će igrati protiv Berdycha koji je osigurao nastup na Mastersu svladavši u četvrtfinalu Južnoafrikanca Kevina Andersona sa 6:7 (4), 6:4, 6:4.

ČETVRTFINALE:

Tomaš Berdych (Češ/5) - Kevin Anderson (JAR/14) 6:7 (4), 6:4, 6:4

Miloš Raonić (Kan/7) - Roger Federer (Švi/2) 7:6 (5), 7:5

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider