Tenis
SPORTOVI
Tenis
jako je ljutit

Nadal odlučio žestoko uzvratiti: Trpio sam i trpio, ali dosta je!

Rafael Nadal odlučio je žestoko uzvratiti optužbama oko dopinga.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski tenisač Rafael Nadal s dva osvojena uzastopna turnira u Monte Carlu i Barceloni vratio se na pobjednički put. Na ofenziva je krenula na svim poljima.

Marija Šarapova šokirala je teniski svijet priznanjem o padu na doping testu, a odmah potom iz nekog se razloga počelo pričati o Rafaelu Nadalu, u čemu je bivša francuska ministrica zdravlja i sporta Roselyn Bachelot te se sad mora suočiti s tužbom.

Španjolskog je tenisača optužila da se "čistio" od zabranjenih supstanci u 2012. godini, kad nije nekoliko mjeseci nastupao zbog ozljeda. Najavljena je odmah poslije tog tužba.

''Želim zaštiti svoj integritet i imidž u javnosti kao sportaš. Želim izbjeći daljnje lažne optužbe i uvrede protiv koje se pojavljuju bez ikakvih dokaza. Trpio sam i trpio, ali dosta mi je više'', kazao je Nadal.

Bivšoj ministrici sigurno nije svejedno jer svi su argumenti na strani tenisača, u više navrata ju se pozivali da dokazima potkrijepi svoje tvrdnje, ali to se nije dogodilo. I bila je za Nadala ona kap koja je prelila čašu.

''Ne možeš nekoga optužiti za doping ako nemaš nikakvih dokaza. Ja to nikad ne bih učinio. Ne prihvaćam da me se naziva dopingiranim! Od svoje sedme godine naporno sam radio tisuće i tisuće sati i tako svaki dan'', Nadalove su riječi na ovu temu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider