Tenis
SPORTOVI
Tenis
veliki intervju

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković večeras u Dnevniku Nove TV: 'Drago mi je zbog Ćorića'!

Prvi put nakon što je postao svjetski broj 1 Novak Đoković za gledatelje u Hrvatskoj govori o svojoj karijeri i životu izvan terena. Ne propustite večeras u Dnevniku Nove TV od 19:15!

Uoči Davis Cup susreta između Srbije i Hrvatske, koji se ovog vikenda održava u Kraljevu, u Dnevniku Nove TV gostuje prvi tenisač svijeta Novak Đoković.

Najveći adut srpske reprezentacije reporteru Dnevnika Nove TV Saši Lugonjiću pojasnio je svoju ljutnju zbog malog broja ulaznica koja je uzbudila duhove u Srbiji.

Đoković je govorio i o Hrvatskoj, našim najboljim tenisačima te skorašnjem susretu u Kraljevu. Između ostalog, govorio je i o društvenoj odgovornosti svjetskog broja 1 te o mnogim drugim aktualnim temama.

''Trenirali smo više puta, i u Dubaiju i u Australiji. Izuzetno mi je drago zbog njega, jer je dobar momak i vidi se da želi uspjeti u sportu za kojeg posjeduje veliki talent, to je neosporivo. I nadam se da će uspjeti, napravio je dvije izuzetno velike pobjede protiv Nadala i Murraya na krilima kojih će vjerojatno zaigrati u Kraljevu'', rekao je Đoković o mladom Borni Ćoriću.

Gledajte veliki intervju s Novakom Đokovićem u Dnevniku Nove TV od 19.15!
 

Nastavi čitati

Nastavi čitati