Tenis
SPORTOVI
Tenis
Treba li se čuditi...

Prvak svijeta u odustajanju: Tipsarević predao 25. meč u karijeri!

Srpski tenisač još je jednom opravdao titulu najboljeg na svijetu – u predajama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tradicionalno se uoči Australian Opena u Kooyongu održava ekshibicijski teniski turnir na kojem je, nerijetko, nastupao veliki broj svjetskih zvijezda. Iznimka nije niti ova 2013. godina. No, za ovu je godinu karakteristično da se i dogodio niz ozljeda tenisača zbog čega su predavani mečevi.

Naravno, to ne bi bilo to da meč ne preda i prvak svijeta u tom 'sportu' – Janko Tipsarević. Nakon 6-1, 1-0 za Marcosa Baghdatisa svoj je meč predao po 25. u karijeri.

Tipsa je 'osvojio Grand Slam', što je u njegovom slučaju predaja meča u Londonu, New Yorku, Parizu i Melbourneu. Srpski tenisač znao je predavati mečeve i zbog upale grla (prošle godine u četvrtfinalu Pariza) samo tri poena od pobjede protivnika. Upravo zbog takvih poteza Tipsa nije omiljen među teniskim navijačima, ali i kolegama.

U pitanju je ovaj put bila ozljeda zgloba, no vrlo brzo nakon meča je Tipsarević poslao poruku:

"Žao mi je svih, pogotovo navijača, ali vidimo se uskoro na Australian Openu", napisao je Tipsarević.

Zbog ozljede koljena svoj meč nije niti odigrao Japanac Kei Nishikori, no niti njegov nastup u Melbourneu nije upitan, kao niti Argentinca Juana Monaca koji također nije nastupio u Kooyongu zbog ozljede ruke.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider