Tenis
SPORTOVI
Tenis
Niz prijetnji

Lanjska polufinalistica Wimbledona u šoku: 'Debela kravo, gori u paklu'

Njemačka tenisačica Angelique Kerber, koja je prošle godine igrala polufinale Wimbledona, ispala je ove godine već u drugom kolu, u ogledu protiv Estonke Kaije Kanepi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kerber je imala set i čak 5-1 u tie-breaku drugog seta. No, izgubila je tie-break 8-6, a potom vrlo jednostavno treći set (6-3), te se pridružila nizu mnogih uglednih tenisača i tenisačica koji su ove godine prerano napustili All England Club.

Nakon tog poraza Facebook-stranica njemačke tenisačice je doživjela pravi nasrtaj ogorčenih pratitelja tenisa. Vjerojatno su u pitanju ljudi koji su se kladili na Kerber u meču protiv Kanepi, makar su možda i drugi razlozi njihovog izljeva gnjeva.

Između ostalih, Kerber je primila i prijetnju smrću, kao i niz poruka kao što su sljedeće: "debela kravo, gori u paklu" ili "želim ti razbiti ruke" ili "užasna, užasna predstava danas". Neki su posjetitelji njene stranice pisali i o "namještanju rezultata". (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider