Tenis
SPORTOVI
Tenis
Izgubio i Ivanišević

Poraz UAE Royalsa, no više zabrinjava nova ozljeda Marina Čilića

Ekipa Indian Acesa pobijedila je UAE Royalse s 28-20, što je prvi poraz ekipe za koju igraju Marin Čilić i Goran Ivanišević, a najbolji hrvatski tenisač nije uspio završiti svoj pojedinačni dvoboj protiv Gaela Monfilsa zbog bolova u desnom ramenu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Micromax Indian Aces ostali su jedina neporažena ekipa novoformirane Međunarodne teniske premijer lige, nakon što su u nedjelju u Manili svladali Musafir.com UAE Royalse s 28-20. Jedinu pojedinačnu pobjedu za ekipu iz Dubaija ostvarila je Kristina Mladenović koja je sa 6-4 bila bolja od Ane Ivanović na otvaranju dvoboja.

Nakon toga je indijska ekiša nanizala četiri pobjede, a Marin Čilić i Goran Ivanišević doživjeli su prve poraze u ligi. Čilića i Nenada Zimonjića su prvo u paru sa 6-4 pobijedili Gael Monfils i Rohan Bopanna, da bi potom Čilić odigrao samo tri gema protiv Monfilsa, kad ga je pri vodstvu Francuza 2-1 zamijenio Tunižanin Malek Jaziri, što je dopušteno pravilima ovog natjecanja.

Čilić je odlučio potražiti zamjenu jer je osjetio bolove u desnom ramenu, koji su ga mučili veći dio ove godine.

U posljednjem meču kapetan Indian Acesa Fabrice Santoro svladao je Gorana Ivaniševića sa 6-4.

Turnir u Manili završit će dvobojem Manilla Mavericksa i Singapore Slammersa, dvije ekipe koje su u prva dva kola ubilježile dva poraza. Domaćin sljedećeg turnira je Singapur, gdje će se igrati od utorka do četvrtka, 2. do 4. prosinca.

IPTL rezultati, 3. kolo

Micromax Indian Aces - Musafir.com UAE Royals 28-20

Manilla Mavericks - DSB Singapore Slammers

Ljestvica:
1. Micromax Indian Aces 3 3 0 78-51 12
2. Musafir.com UAE Royals 3 2 1 77-74 10
3. Manilla Mavericks 2 0 2 39-53 3
4. DBS Singapore Slammers 2 0 2 38-54 3

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider