Tenis
SPORTOVI
Tenis
Ostat će upamćen po ispadu

Poljak poludio na Hrvaticu na Australian Openu: 'Koliko puta!? Koliko puta!?'

Poljski tenisač Jerzy Janowicz ostat će upamćen po svom ispadu na terenu za vrijeme meča 2. kola Australian Opena protiv Indijca Somdeva Devvarmana...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U tie-breaku prvog seta Janowicz je vodio 9-8, kada je jedan fofehand njegovog protivnika za kojeg je on smatrao da je "aut", dosuđen kao dobra lopta. Poljak je počeo urlati po terenu: "Koliko puta? Koliko puta?", prije nego li je pao na koljena i pljunuo na liniju.

Potom se uputio u raspravu s glavnom sutkinjom Hrvaticom Marijom Čičak.

Nakon gubitka tie-breaka 12-10, Janowiczeva se predstava nastavila, pa je tako udario sudački stolac i bacio bočicu s vodom preko terena, što mu je donijelo prijavu sutkinje za povredu pravilnika.

Na kraju je Poljak uspio slaviti u pet setova nakon izgubljena prva dva seta rezultatom 6-7(10), 3-6, 6-1, 6-0, 7-5.

Poslije meča u znatno je boljem raspoloženju komentirao:

''Ne možete kontrolirati emocije svo vrijeme. Zapravo sam poludio. Smirio sam se malo kasnije. Ponekad imam problema sa kontroliranjem svojih emocija, ali pokušavam raditi na tome'', komentirao je 22-godišnji Janowicz.

Međunarodna teniska federacija (ITF) naknadno će pregledati sudačko izvješće i odlučiti o eventualnoj kazni.

''Nisam rekao ništa ružno, pa se nadam da neću morati platiti'', dodaje Janowicz čiji je ispad postao hit na Youtubeu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider