Tenis
SPORTOVI
Tenis
bravo, bravo, bravo

Ovom potezu tinejdžera divili bi se Federer, Đoković, Murray i Nadal

Roger Federer, Novak Đoković, Andy Murray i Rafael Nadal odigrali su tijekom svojih karijera nekoliko uistinu fantastičnih poteza. Sada im se s jednim takvim pridružio japanski tinejdžer Yoshihito Nishioka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovaj 19-godišnjak igra ovoga tjedna na ATP Challenger turniru u Aptosu, a u osmini finala suparnik mu je bio Amerikanac Jared Donaldson. Poen koji će gotovo sigurno biti najbolji na kraju sezone kada su turniri iz Challenger kategorije u pitanju, te jedan od najboljih i općenito u godini, dogodio se pred sami kraj meča.

Donaldson je izbacio Nishioku na desnu stranu terena (njegov backhand), a potom mu odigrao udarac u istu stranu. Kako je Japanac krenuo u suprotnu stranu da ju pokrije, lopta ga je uhvatila na pogrešnoj nozi, no imao je riješenje. Odigrao je udarac iza leđa, bez da je lopta pala na podlogu i pritom pogodio savršeni winner po paraleli.

Malobrojni navijači bili su oduševljeni potezom mladog Japanca, dok je on u nevjerici bacio reket na pod, a suparnik mu je zapljeskao na sjajnom potezu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider