Tenis
SPORTOVI
Tenis
Bravo Ivane i Marcelo

Osveta za Wimbledon: Dodig i Melo pobijedili braću Bryan!

Novi sjajan uspjeh u konkurenciji igre parova ostvario je hrvatski tenisač Ivan Dodig zajedno s Brazilcem Marcelom Melom. Njih dvojica pobijedili su u polufinalu ATP Masters 1000 turnira u Šangaju najbolju svjetsku kombinaciju, američku braću Boba i Mikea Bryana 6:7(5), 7:5, 10:7 nakon 90 minuta igre.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dodig i Melo, postavljeni za 5. nositelje, realizirali su jednu od šest break-lopti u meču, te spasili sve četiri koje su izborili najbolji tenisači igre parova na svijetu. Naš tenisač i Brazilac su breakom u 12. gemu drugog seta izborili odlazak u treći set, u kojem su s 10:7 u poenima stigli do velike pobjede.

Time su Dodig i Melo uzvratili američkim blizancima za poraz koji su od njih pretrpjeli u finalu ovogodišnjeg Wimbledona, te napravili novi veliki korak ka završnom turniru sezone, ATP World Tour Finalsu u Londonu.

U drugom polufinalu igrat će Britanac Jamie Murray i Australac John Peers, te osmi nositelji iz Španjolske, David Marrero i Fernando Verdasco.

ATP Šangaj, parovi, polufinale:

Dodig / Melo (5) – Bryan / Bryan (1) 6:7(5), 7:5, 10:7

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider