Tenis
SPORTOVI
Tenis
Spomenuo i Čilića

Osramoćeni tenisač optužio Nadala za doping: Ozljeda je paravan...

Bivši austrijski tenisač i prvi igrač kojeg je Međunarodna teniska organizacija doživotno suspendirala zbog namještanja mečeva, Daniel Köllerer (30), prozvao je Rafaela Nadala i Davida Ferrera kao igrače koji se dopingiraju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Sedam mjeseci nije igrao zbog ozljede, pa se vrati i osvoji 10 od 13 turnira na kojima je nastupio, od čega dva Grand Slama. To je nemoguće! Njegova ozljeda je bila samo paravan za prikrivanje dopinga, odnosno suspenzije. Nitko ne vjeruje da Nadal nije uzimao ništa. Pa zamislite samo koliki bi to bio udarac za tenis kada bi se saznalo da se Nadal dopingira'', veli Austrijanac, pa prebacuje temu na Nadalova sunarodnjaka Davida Ferrera:

''On je bio, a možda još uvijek i je, strastveni pušač. Jednom sam igrao protiv njega i pušio je 10 minuta prije izlaska na teren. Igrali smo tri seta, a on je u trećem jurio po terenu, dok sam ja bio "mrtav-umoran". Kako je to moguće'', pita se "Ludi Dani", kojeg je prije doživotne suspenzije ATP suspendirao u dva navrata zbog neprimjerenog ponašanja na terenu.

''U tenisu ima puno manipulacija, namještanja mečeva i dopinga. Ja sam svoje kazne platio, a ove su godine zaskočili Viktora Troickog i Marina Čilića. A zašto pitam vas ja...'', zaključio je Köllerer.

Kada su španjolski novinari vidjeli što je Austrijanac izjavio o njihova dva najbolja tenisača, zamolili su Nadalova strica Tonija za komentar. Međutim, na prvu ovaj nije znao tko je uopće Daniel Köllerer, a kada su mu novinari pojasnili samo je kratko prokomentirao:

'Taj čovjek nema nikakvog kredibiliteta!''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider