Tenis
SPORTOVI
Tenis
Čestitke sa svih strana

Obitelji hrvatskih tenisača emotivno proživljavale trijumf u Francuskoj

Velika proslava osvajanja Davis Cupa, koja će kulminaciju doživjeti u ponedjeljak na Trgu bana Jelačića, započela je još u Lilleu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Članovi obitelji hrvatskih Davis Cup reprezentativaca i navijači koji su u Lilleu bodrili Hrvatsku u trijumfu nad Francuskom odahnuli su kada je junačko srce Marina Čilića izguralo do kraja meč s Pouilleom.

Bio je to i jedan od najsretnijih trenutaka u njegovoj obitelji.

"Jedan od nasretnijih, bilo ih je puno. Drago mi je što su osvojili Davis cup samo dvije godine nakon finala u zagrebu protiv Argentine što nam je bilo žao. Evo, vratilo se brzo", pričao je Vinko Čilić, brat Marina Čilića.

Na tribinama je bio i ponosni otac Borne Ćorića.

"Užasno puno mu to znači. Znam da je žrtvovao dio svog zasluženog vremena za odmor i posvetio se Davis Cupu zadnjih 15-20 dana, imat će puno manje odmora za novu sezonu ali siguran sam da mu uopće nije krivo", rekao je Damir Ćorić.

Veličanstvenu pobjedu pratio je i otac naše mlade tenisačice Ane Konjuh.

"Ušli smo društvo najboljih reprezentacija svijeta, Rusije koja je ja mislim dva puta osvojila, iza nas su ostale neke zemlje koje su jako poznate u svijetu tenisa", istaknuo je Mario Konjuh.

Ludilo na Trgu

Čestitke s društvenih mreža stižu i od srebrnih nogometaša.

Navijači su slavlje počeli već na stadionu i u hodnicima. Oni koji ove nedjelje nisu bili u Francuskoj, u ponedjeljak mogu na doček na zagrebački Trg bana Jelačića. Očekuje se da će zlatni tenisači stići oko 15:00. Meteorolozi Nove TV prognoziraju oblačno vrijeme, ali uglavnom bez kiše.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider