Tenis
SPORTOVI
Tenis
Bit će to spektakl

Noletov 'krvnik' iz Madrida: Želim se igrati i uz osmijeh pobijediti Đokovića

Možda i derbi 3. kola Roland Garrosa bi trebao biti ogled prvog svjetskog tenisača Novaka Đokovića i najboljeg bugarskog reketa Grigora Dimitrova, definitivno jednog od najtalentiranijih svjetskih tenisača...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nedavno su se ta dvojica tenisača susrela na turniru u Madridu kada je u sjajnom ogledu Dimitrov pobijedio u tri seta. Tijekom tog ogleda je Đoković na primitivan način "porazgovarao" i s tamošnjom publikom, nakon čega se podiglo mnogo prašine.

''Nemam kako posebno najaviti taj meč. Igram protiv najboljeg na svijetu i to je dovoljno. No, imam plan. Želim se zabaviti, želim se igrati. Izaći ću na teren uz osmijeh i takav, nasmiješen, želim pobijediti Đokovića'', rekao je bugarski tenisač.

Na drugoj je strani Đoković pričao o usponu Bugarina.

''Mislim da je lakše bilo prije šest-sedam godina probiti se do vrha, kada sam se ja probijao. Današnjim mlađim tenisačima je teže. Treba stvarno biti konstantan, cijelu godinu na visokoj razini, pa se tek tada može tenisač nadati ulasku među deset najboljih'', rekao je Đoković i dodao:

''Dimitrov ima talent, ima odlične udarce, dobro se kreće. Ima sve, ali to još nije garanciija ulaska u sam vrh. Nije dovoljno odigrati nekoliko dobrih turnira, treba tako igrati cijele godine. I dulje... (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider