Tenis
SPORTOVI
Tenis
Emocije su bile na vrhuncu

Nekadašnji broj jedan otkrio: 'Umalo sam se potukao s Đokovićem'

Umirovljeni američki tenisač, a danas sportski analitičar za Fox Sports, Andy Roddick, otkrio je da se umalo potukao s Novakom Đokovićem, drugim tenisačem današnjice, nakon međusobnog susreta na US Openu 2008. godine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tema emisije koja je išla uživo bila je "sukobljavanje u sportu". Nakon dvojice analitičara koji su svoje primjere povukli iz bejzbola, Roddick se pohvalio time da se jednom umalo potukao s "jednim tenisačem" u svlačionici nakon susreta. Na pitanje jednog od analitičara zar im neće otkriti ime igrača Roddick je odgovorio:

''OK. Neću vam reći njegovo ime, ali recimo da se zvao Smovak Smokovich'', rekao je Roddick, a potom objasnio kako je došlo do sukoba:

''Igrali smo meč na US Openu, uoči kojeg sam ja govorio neke ružne stvari o njemu (da ima ptičju gripu, SARS...). Na terenu me razbio, a onda me pred publikom počeo blatiti da govorim ovo i ono. Čim je ušao u svlačionicu odmah sam ga prislonio na ormarić, no potom je ušao njegov kondicijski trener koji je dvostruko veći od Donovana (voditelj emisije), tako da sam se odmah povukao'', ispričao je Roddick.

Navijače je nakon emisije putem društvenih mreža zanimalo kakav je danas odnos trenutno bivših brojeva 1, na što je Amerikanac napisao:

"Nema nikakvih trzavica... Bila je to normalna reakcija sportaša pod mnogo emocija koju sam odmah požalio. Nole i ja smo si već jako dugo vremena dobri", stoji na Roddickovom profilu društvene mreže Twitter.

Spomenimo i da su američkom tenisaču te sporne godine jako išle na živce Đokovićeve ozljede, koje je, kako Roddick tvrdi, uglavnom izmišljao. Stoga je novinarima i pobrojao sve grozne smrtonosne bolesti, koje su svojedobno harale Azijom, kao neke koje Đoković također ima. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider