Tenis
SPORTOVI
Tenis
Bit će spreman!

Nadal šokiran, ali neće o koljenu: Valjda se šalite!

Sa 7-6(4), 7-6(8), 6-4 je belgijski tenisač Steve Darcis, inače tek 135. tenisač na svijetu, šokirao Rafaela Nadala i već ga na samom startu poslao prema izlaznim vratima Wimbledona...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nastavljaju se tako za Španjolca loša iskustva s travnatim Grand Slam turnirom, gdje je prošle godine izletio u drugom kolu kada je bolji bio Lukaš Rosol.

>> Senzacija nad senzacijama: Autsajder izbacio jednog od favorita!

Dakako, bilo je posve jasno da će se Nadal nakon današnjeg ogleda morati susresti s pitanjem u kakvom je stanju koljeno. Inače, protiv Darcisa je na momente bilo vidljivo kako se Španjolac slabije kreće, bolje reći, vrlo oprezno i rezervirano. No, Nadal je po tom pitanju ostao zakopčan do kraja.

„Neću ništa danas govoriti o koljenu. Mogu samo čestitati Darcisu koji je bio odličan. Igrao je stvarno sjajno“, rekao je Nadal.

Novinari su nastavili tražiti put kako bi došli do bilo kakvih riječi u kakvom je stanju Španjolčevo koljeno, ali...

„Valjda se šalite. Rekao sam vam, ništa neću govoriti o koljenu. Mogu tek reći da ću biti spreman za ostatak godine. Vjerujem u to.“

O meču je još kratko rekao:

„Znao sam da će biti jako teško, jer nisam imao niti jedan meč na travi prije Wimbledona. Imao sam dosta šansi u meču, ali ih nisam iskoristio. Darcis je stvarno bio odličan, zaslužio je pobjedu.“ (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider