Tenis
SPORTOVI
Tenis
transformacija na travu

Nadal ponovno teškom mukom do pobjede, poraz Karlovića, Čilić čeka

Španjolski tenisač Rafael Nadal teškom se mukom plasirao u polufinale teniskog ATP turnira iz serije ATP 500 koji se ovog tjedna igra u njemačkom Stuttgartu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nadal je u četvrtfinalu slavio protiv Australca Bernarda Tomića sa 6:4, 6:7(6), 6:3 nakon dva sata i 20 minuta igre. Nadal je spasio čak osam od devet break-lopti s koliko je bio suočen, dok je na servisu Australca bio iznimno efikasan i pretvorio tri od šest.

Nadal će u polufinalu igrati protiv nepredvidivog Francuza Gaëla Monfilsa, koji je sa 7:5, 3:6, 6:3 bio bolji od domaćeg predstavnika Philippa Kohlschreibera.

Polufinale će pokušati izboriti i Marin Čilić, čiji je meč protiv domaćeg predstavnika Michaela Berrera prekinut nakon samo dva gema zbog kiše. Nažalost, Međugorac je ispustio svoj početni udarac, pa će u nastavku dvoboja, ukoliko se isti dogodi danas, morati hvatati zaostatak.

Paralelno se s turnirom u Stuttgartu igra i turnir u nizozemskom Den Boschu, gdje se od nastupa u četvrtfinalu oprostio Ivo Karlović. 'Div sa Šalate' je poražen od domaćeg predstavnika Robina Haasea sa 7:6(4), 4:6, 6:7(3) nakon dva sata i 15 minuta igre. Karlović je u 10. gemu trećeg seta propustio meč-loptu na servisu Nizozemca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider