Tenis
SPORTOVI
Tenis
U polufinalu na Berdycha

Nadal nakon preokreta posljednji polufinalist Miamija

Nakon Tomaša Berdycha u polufinale ATP turnira u Miamiju plasirao se i Rafael Nadal. Prvi igrač svijeta u teškom dvoboju svladao je Kanađanina Milosa Raonica s 4-6, 6-2, 6-4...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dosadašnji dvoboji Nadala i Raonica nisu pružili nikakvu neizvjesnost, Raonic nije mogao niti do seta, no u Miamiju je odigrao vrlo dobar meč i stavio Nadala na muke. Ipak, nakon više od dva i pol sata borbe Nadal je uspio doći do pobjede.

Raonic je uzeo prvi set sa 6-4 iskoristivši Nadalove poklone i jedine dvije dvostruke servis pogreške u meču kod 5-4 te tako po prvi put Španjolcu uzeo set. U drugom setu Nadal je ipak dominirao i bio bolji protivnik da bi u odlučujućem trećem setu Raonic izdržao do sedmog gema. Tu je promašio nekoliko laganih udaraca, Nadal je stigao do breaka i osigurao prednost.

Do kraja susreta Španjolac je bio uvjerljiv na svom početnom udarcu i nije dopustio Raonicu da se vrati u meč.

''Uvijek je veliki pritisak kada igrate protiv sjajnog servera kao što je Raonic. Imao sam sreće u drugom setu što sam uspio doći do prednosti nakon dvostruke servis pogreške Raonica. Bilo je teško, ali sam se žestoko borio, sretan sam što sam u polufinalu'', rekao je Nadal nakon susreta. (TS)

ATP Miami, četvrtfinale:

Rafael Nadal (Španjolska, 1) - Milos Raonic (Kanada 12) 4-6, 6-2, 6-4

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider