Tenis
SPORTOVI
Tenis
Od četvrtfinala spektakl

Federer u obranu naslova kroz nikad zahtjevniji put: 'Volim težak ždrijeb'

Rumunj Victor Hanescu u ponedjeljak će biti prvi protivnik sedmerostrukom pobjedniku Wimbledona Rogeru Federeru na putu ka obrani prošlogodišnjeg naslova...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovogodišnji ždrijeb Federera već u četvrtfinalu navodi na Španjolca Rafaela Nadala, a u polufinalu na Britanca Andyja Murrayja, ali "čarobnjaka" iz Basela ne zabrinjava težak put.

''Nikad nije ni bilo lako osvojiti Grand Slamove. Ja sam spreman za izazove. Volim teške ždrijebove i ne bježim od njih'', rekao je Federer.

''Imam jako težak ždrijeb sa Rafom u svom četvrtfinalu. Ali ako želite osvojiti naslov morate pobijediti najbolje i zato sam ovdje.''

O najvećim konkurentima za naslov na vimbldonskoj travi Federer je izdvojio Murrayja kojeg je prošle godine savladao u finalu.

''Za mene se on čini najprirodniji na ovoj podlozi. S druge strane, ostali su momci već vimbldonski šampioni, Rafa i Novak. Ferrer je u Topu 4 i također je jako dobar na travi. Ali za mene se Andy malo izdvaja u odnosu na druge. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider