Tenis
SPORTOVI
Tenis
'Svjesni smo situacije, ali...'

Čilić ipak protiv Đokovića u Davis Cup susretu protiv Srbije?

Izbornik hrvatske teniske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan prijavio je sastav za predstojeći susret 1. kola Svjetske skupine protiv Srbije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Susret će se odigrati u Kraljevu od 6. do 8. ožujka, a među četvoricom igrača je i naš najbolji igrač Marin Čilić (11. na pojedinačnoj ATP listi), iako ove godine još nije odigrao niti jedan susret zbog ozljede ramena.

"Znamo kakva je situacija s Marinovom ozljedom, ali se i dalje nadamo da bi mogao biti od pomoći reprezentaciji u Kraljevu", rekao je izbornik Željko Krajan.

Uz pobjednika prošlogodišnjeg US Opena Čilića, Krajan je za susret protiv Srbije prijavio još Bornu Ćorića (84. na ATP ljestvici), Matu Delića (158. na ATP ljestvici) i Marina Draganju (22. na ATP listi igrača parova).

Nema Ive Karlovića, koji se oprostio od nastupa za reprezentaciju, kao ni Ivana Dodiga, što uz ozljedu Marina Čilića uvelike smanjuje hrvatske izglede za prolazak dalje, pogotovo ako se zna da će za Srbiju igrati Novak Đoković - prvi igrač svijeta.

Pretpostavlja se da će uz Đokovića za Srbiju zaigrati Viktor Troicki, Dušan Lajović i specijalist za parove Nenad Zimonjić. S reprezentacijom bi također mogao biti i Ilija Bozoljac, još jedan specijalist za parove.

Točan sastav reprezentacije Srbije bit će objavljen tijekom današnjeg dana.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider