Tenis
SPORTOVI
Tenis
Ima jedan Roland Garros

Na Li vjeruje u 'treću sreću' na Australian Openu

Na Li, 31-godišnja kineska tenisačica i trenutačno treća igračica na svijetu, vjeruje u naslov pobjednice na Australian Openu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Melbourneu je, tijekom uspješne karijere, Na Li bila dva puta finalistica. U završnom je meču igrala 2011. i 2013. godine, te je oba puta bila vrlo blizu konačne pobjede. No, Serena Williams i Viktoria Azarenka su na kraju ipak nekako iščupale pobjede.

"Istina, dva puta sam bila jako blizu... Nadam se da ću doći do treće-sreće. Vjerujem u to i vjerujem da to mogu napraviti već iduće godine", rekla je kineska tenisačica koja je u karijeri osvojila jedan Grand Slam turnir, a dogodilo se to prije dvije godine u Roland Garrosu.

"Pripremit ću se najbolje što mogu za početak nove godine. Imam mnogo motivacije i željna sam još barem jedne Grand Slam titule. Nadam se da ću do nje stvarno doći najranije moguće, a to bi bilo slavlje u Melbourneu", završila je Na Li.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider