Tenis
SPORTOVI
Tenis
Pauza do kraja godine

Murray se probudio nakon operacije: 'Jesam li pobijedio?'

Pobjednik Wimbledona Andy Murray podvrgnuo se operaciji leđa, a javnost je o tome obavijestio putem Twittera, objavivši fotografiju svoga oporavka u bolnici…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Treći tenisač svijeta Andy Murray prošli je tjedan najavio da će lakšom operacijom pokušati otkloniti probleme s diskom u donjem dijelu leđa koji ga muče već dvije godine, a eskalirali su na ovogodišnjem turniru u Rimu zbog čega je otkazao i nastup na Roland Garrosu.

Ozljeda ga ipak nije spriječila da kasnije nastupi na Wimbledonu i postane prvi Britanac s naslovom u All England Clubu nakon 77 godina. Posljednji nastup prije operacije Murray je imao u Umagu gdje je predvodio britansku reprezentaciju do pobjede protiv Hrvatske i plasmana u Svjetsku skupinu Davis Cupa.

Uz fotografiju iz bolničkog kreveta koju je objavio na Twitteru Murray je napisao:

''Hvala na svim dobrim željama, puno mi znače. Prva stvar koju sam pitao nakon buđenja iz narkoze bila je: jesam li pobijedio?''

Kako stvari zasad stoje, Murray više neće igrati do kraja sezone što znači da će propustiti i ATP World Tour Finals u Londonu u studenome.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider