Tenis
SPORTOVI
Tenis
Verdasco otkazao

Monte Carlo: Dodig ispao, Čilić na Matoševića

Hrvatski tenisač Ivan Dodig ekspresno se oprostio od nastupa na ATP turniru iz serije Masters 1000 u Monte Carlu. Od našeg je predstavnika sa 6-3, 6-3 bolji bio španjolski "lucky loser" Pablo Carreno Busta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvi međusobni susret dvojice tenisača trajao je svega 64 minute, a u njemu Dodig nije izborio nijednu break-loptu. Štoviše, osvojio je tek pet poena protiv servisa 22-godišnjeg Španjolca, koji je u glavni turnir upao kao sretni gubitnik iz kvalifikacija.

Carreno Busta je Dodiga breaknuo vrlo rano u prvom setu, a potom je isto ponovio u situaciji kada je Međugorac servirao za ostanak u setu. U drugoj se dionici Dodig držao u setu do 4-3, a potom je izgubio svoj početni udarac, a Španjolac odservirao za meč bez izgubljenog poena.

Fernando Verdasco otkazao je svoj nastup što je utjecalo na ime suparnika hrvatskog predstavnika Marina Čilića. Podsjetimo, Čilić je u 1. kolu turnira u Monte Carlu trebao igrati protiv ljevorukog Španjolca, koji je ipak otkazao nastup, pretpostavlja se zbog premorenosti nakon osvajanja turnira u Houstonu prošle nedjelje.

Čilić će stoga u 1. kolu igrati protiv "sretnog gubitnika" iz Australije – Marinka Matosevica.(TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider