Tenis
SPORTOVI
Tenis
Slovenka slavila

Mirjana Lučić-Baroni propustila meč-loptu u tie breaku trećeg seta

Slovenska tenisačica Tadeja Majerič, 129. na svjetskoj rang-ljestvici, pobijedila je Hrvaticu Mirjanu Lučić-Baroni 1:6, 6:1, 7:6(6) nakon dva sata i 12 minuta igre u 1. kolu kvalifikacija za veliki WTA turnir u Indian Wellsu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mirjana Lučić-Baroni, 85. tenisačica svijeta, puno je toga nadoknadila u trećem setu, samo da bi u tie-breaku propustila jednu meč-loptu na svom servisu.

Majerič je imala 5:2 i servis, ali se Hrvatica s tri gema i dva braka u nizu vratila u meč. Lučić-Baroni je kod 5:5 izgubila još jedan servis-gem, ali je napravila novi break i odvela meč u tie-break Igračica iz Maribora povela je 5:2, ali je Lučić-Baroni s četiri poena u nizu izborila meč-loptu na svom servisu. Nakon toga je izgubila zadnja tri poena u meču.

Bio je to prvi ogled ovih igračica.

U nastavku večeri će svoj ogled 1. kola kvalifikacija odigrati još jedna hrvatska predstavnica, Petra Martić, koja je postavljena za 17. nositeljicu. Suparnica u 1. kolu joj je Britanka Johanna Konta.

WTA Indian Wells, kvalifikacije, 1. kolo:

Majerič – Lučić-Baroni (8) 1:6, 6:1, 7:6(6)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider