Tenis
SPORTOVI
Tenis
Prelijepe Ana i Jovana

Publika će uživati: Dvije zgodne Srpkinje bore se za titulu

U finalu 500 tisuća dolara vrijednog turnira u Monterreyu igrat će Ana Ivanović i Jovana Jakšić. Jakšić se u prvo finale u karijeri plasirala pobjedom protiv Kimiko Date-Krumm, a Ivanović je svladala Caroline Wozniacki.

U dvoboju dana u Monterreyu, u finalu prije finala, Ana Ivanović bila je bolja od Caroline Wozniacki u dva seta. U njihovom šestom dvoboju na WTA Touru i prvom još od Indian Wellsa 2012. godine, Ivanović je odnijela pobjedu sa 7:6, 6:4.

Odlično je funkcionirao retern srpske igračice koja je imala čak 15 break prilika od čega je realizirala njih šest unatoč visokom postotku ubačaja prvog servisa Dankinje (74 posto). Wozniacki će tako još malo pričekati na osvajanje prvog ovosezonskog turnira dok Ivanović ima priliku doći do druge titule u 2014. godini.

Na putu će joj stajati 137. igračica svijeta, sunarodnjakinja Jovana Jakšić. Jakšić je najveće iznenađenje turnira te će pokušati u svom prvom finalu doći do iznenađenja. 20-godišnja Srpkinja u polufinalu je u tri seta bila bolja od najstarije igračice na WTA Touru Kimiko Date-Krumm.

WTA Monterrey, polufinale:

Jovana Jakšić (Srbija) - Kimiko Date-Krumm (Japan) 6:7 (5), 6:4, 6:4

Ana Ivanović (Srbija, 2) - Caroline Wozniacki (Danska, 3) 7:6 (5), 6:4

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider