Tenis
SPORTOVI
Tenis
'ovo je noćna mora'

Bivša pobjednica Wimbledona šokirala: 'Strah me. Borim se za život'

Senzacionalna pobjednica Wimbledona uskoro kreće s terapijom koja će joj pokušati zaustaviti daljnje propadanje organizma...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivša osvajačica Wimbledona Marion Bartoli boji se za svoj život nakon što je na putovanju pokupila nepoznati virus zbog kojeg joj se život pretvorio u noćnu moru. Bartoli je ovoga tjedna trebala nastupiti u Wimbledonu u natjecanju legendi, međutim liječnici su joj to zabranili jer se boje za njezino zdravlje.

"Ovo nije život. Ja jednostavno preživljavam. Bojim se za svoj život i strah me da će mi jednog dana srce samo stati. Moj život je trenutno noćna mora i ne želim to nikome. Postepeno se pogoršava", rekla je Bartoli za ITV.

Francuskinja kaže da može jesti samo listove organske salate i oguljene krastavce koje mora prati mineralnom vodom, a nikako vodom iz slavine.

Otkako je pokupila virus na putovanju između Australije, New Yorka i Indije početkom ove godine Bartoli je izgubila 20 kilograma. Idućeg ponedjeljka kreće s terapijama koje bi joj trebale pokušati vratiti život u normalu...

Podsjetimo, Bartoli je šokirala svijet 2013. godine kada je osvojila Wimbledon pobjedivši Sabine Lisicki u neočekivanom finalu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider