Tenis
SPORTOVI
Tenis
11. pobjeda

FOTO Novak Đoković nanio Marinu Čiliću jedan od najtežih poraza u karijeri

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković pobijedio je Marina Čilića u 1. kolu skupine A ATP World Tour Mastersa u Londonu s glatkih 6-1, 6-1...

Ni u 11. međusobnom susretu Čilić nije uspio pobijediti Novaka Đokovića. Štoviše, doživio je najteži poraz od Đokovića u njihovim međusobnim susretima, te jedan od najtežih u cijeloj svojoj karijeri. 

Čilić je uzeo prvi servis-gem (bez izgubljenog poena) i napravio break kod zaostatka 0-2 u drugom setu. To je više-manje sve dobro što je večeras našem najboljem tenisaču pošlo za rukom.

Đoković je nakon prvog gema susreta nanizao osam gemova zaredom i praktički riješio pitanje pobjednika. Čilić se vratio spomenutim breakom, ali je potom Nole uzeo nova četiri uzastopna gema i nakon svega 56 minuta igre zaključio susret.

Čilić je osvojio svega 24 posto poena nakon drugog servisa, napravio je 22 neprisiljene pogreške, te je zabio svega šest 'winnera'. Đoković je to iskoristio tako što je u šest navrata oduzeo početni udarac našem tenisaču.

Čilića u srijedu čeka ogled 2. kola protiv Tomaša Berdycha, koji je danas identičnim rezultatom poražen od Stanislasa Wawrinke

ATP World Tour Finals, 1. kolo

Skupina A

Đoković - Čilić 6-1, 6-1

Wawrinka - Berdych 6-1, 6-1

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider