Tenis
SPORTOVI
Tenis
Na dobrom putu

Marin Čilić izborio polufinale Queensa!

Hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u polufinale ATP tunira u londonskom Queen's Clubu, turniru na travi koji je prošle sezone osvojio...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čilić je nakon sat i 46 minuta igre slavio po tek drugi put u karijeri (četiri poraza) protiv češkog tenisača Tomaša Berdycha sa 7-5, 7-6(4). Međugorac tijekom cijelog susreta nije izgubio niti jedan svoj početni udarac, te je pritom spasio sve tri break-lopte češkog tenisača.

 

Berdych je najprije prijetio u prvom setu kod 4-4 kada je izborio prvu break-loptu, te s nove dvije prilike krajem druge dionice. Sve je to izvukao naš tenisač, te sam iskoristio jednu od tri break-lopte. Dogodilo se to u najboljem mogućem trenutku, kod prednosti 6-5 u prvoj dionici.

U drugom setu nije izborio nijednu break-loptu, Berdych je odmah napravio mini-break u tie-breaku, no Čilić je do kraja osvojio sedam, a Čeh svega tri poena.

Čilić će u polufinalu igrati protiv Australca Lleytona Hewitta.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider