Tenis
SPORTOVI
Tenis
Ovo se ne viđa svaki dan

'Ludi Rus' poručio sucu da se j*** i otišao s terena usred meča!

Dok se na terenima All England Cluba igrao najpoznatiji turnir na svijetu Wimbledon, u Americi su gledatelji svjedočili bizarnoj situaciji na jednom turniru iz 'challenger' serije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Alex Bogomolov, Jr., nekad 33. tenisač svijeta, izazvao je incident koji će ga skupi koštati. ATP će ga žestoko kazniti nakon što je usred meča poručio glavnom sucu da se j*** te napustio teren.

Ruski tenisač čuo je 'out', te nije vratio jednu lopticu koja je pala oko osnovne linije. Kada je shvatio da poen nije pripao njemu, došao je po objašnjenje kod glavnog suca. Ovaj mu je rekao kako je 'out' viknuo očito netko iz gledališta, a kad je bilo jasno da neće dobiti poen, Bogomolov je sucu opsovao i predao meč.

Na Winnetka Challengeru je igrao protiv Bradleyja Klahna s kojim se srdačno pozdravio nakon predaje. U trenutku prekida bilo je 4:6, 6:4, 2:1 i prednost za Klahna na servis Rusa.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider