Tenis
SPORTOVI
Tenis
Nesuđeni izbornik

Ljutiti Ivanišević: Znam tko me izigrao

Na predstavljanju teniskog turnira Zagreb Indoors (28. siječnja – 04. veljače 2012.) bio je i nesuđeni izbornik Goran Ivanišević.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Ne, ta je priča za mene završena. Još sam jednom izigran, ali ovaj sam put sam kriv što sam se uvalio u sve to. U četvrtak smo sve dogovorili, a u petak je sve stornirano. Zoran Grbić dao je ostavku na svoje predsjedničke ovlasti, pa je sada jasno tko stoji iz svega toga'', kazao je Ivanišević, očito aludirajući na Radimira Čačića.

No, hoće li se što promijeniti nakon što na izbornoj skupštini HTS dobije novo vodstvo?

''Ništa se neće promijeniti, za mene je ta izbornička priča završena. Imao sam ozbiljan plan i ponudio rad sa svim selekcijama, ali to nije prepoznato'', bio je nepokolebljiv Ivanišević.

I što sad? Tko će voditi Hrvate protiv Japana? Sami tenisači očito su zatečeni razvojem situacije i još nisu pronašli rezervno rješenje. Izlaz bi, barem samo za meč s Japanom, mogao biti u tome da Marin Čilić bude u ulozi igrača i izbornika.

''Jako mi je žao i vrlo je razočaravajuće to što Gorana neće biti u hrvatskom tenisu. Mi igrači još ćemo razgovarati i potražiti najbolje rješenje. Možda bi i neki drugi igrač mogao preuzeti tu dvostruku ulogu, recimo Ivan Dodig. U svakom slučaju, imat ćemo i nekog pomoćnika koji bi mogao sjediti na klupi. Ne znam, još su sve opcije otvorene'', kazao je Čilić.

U ulozi pomoćnika prije svega se vide treneri mlađih selekcija u savezu (Igor Šarić, Andrej Tonejc...), ali tko će od njih biti priključen reprezentaciji, tek će se vidjeti.

Zagreb Indoors i ove godine okupit će sve najbolje hrvatske tenisače (uz Čilića, Ljubičića, Dodiga i Karlovića, s pozivnicom će nastupiti i Veić), ali i sve dosadašnje pobjednike tog turnira.

(Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju
Sedam krugova Katra

Nastavi čitati
divider