Tenis
SPORTOVI
Tenis
Izbacio trećeg nositelja

Karlović preko Sijslinga do četvrtfinala Bogote

Hrvatski tenisač Ivo Karlović izbacio je trećeg nositelja Igora Sijslinga i plasirao se u četvrtfinale ATP turnira koji se igra na tvrdoj podlozi u glavnom kolumbijskom gradu Bogoti…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zagrepčanin je svladao 55. igrača svijeta sa 6-3, 7-6(14) poslije jednog sata i 12 minuta igre u njihovom prvom međusobnom dvoboju u karijeri. Karlović je već u drugom gemu došao do breaka što mu je bilo dovoljno za osvajanje prvog seta. U drugoj dionici nijedan tenisač nije došao do prilike za oduzimanje servisa suparnik tako da je odluka pala u tie-breaku. Sijsling je poveo s 2-0, Karlović se vratio, a onda je počelo nadmudrivanje i izmjenjivanje meč-lopti i set-lopti. Naš je tenisač spasio četiri set-lopte prije nego što je napokon iskoristio svoju šestu meč-loptu.

Dodajmo da je Karlović ispalio ukupno 24 asa, od čega 16 u drugom setu. U četvrtfinalu ga očekuje bolji iz dvoboja između Francuza Adriana Mannarina i Victora Estrelle Burgosa iz Dominikanske Republike. (TS)

ATP Bogota, 2. kolo:

Karlović - Sijsling (3) 6-3, 7-6(14)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider