Tenis
SPORTOVI
Tenis
Šteta za prvi set

Kanađanin zaustavio Pavića u kvalifikacijama Houstona

Ante Pavić nije se uspio probiti u treće kolo kvalifikacija ATP turnira u Houstonu. U drugom kolu u dva tie-breaka uspješniji je bio Kanađanin Peter Polansky kojeg sada očekuje dvoboj protiv Thiema De Bakkera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pavić je u subotu imao dvostruki program, no nije ga završio s dvije pobjede. Nakon teškog susreta protiv Talijana Andree Arnaboldija, u večernjem terminu je igrao susret drugog kola kvalifikacija protiv Petera Polanskog i nije uspio upisati i drugu pobjedu. Polansky je bio uspješniji u dva tie-breaka, a Pavić ima za čim žaliti jer je bio u dobroj prilici riješiti prvi set u svoju korist. Hrvatski tenisač je vodio s 5:2 i imao tri set lopte, ali Kanađanin se uspio vratiti i u tie-breaku uzeti set.

Drugi set je protekao bez breakova, Pavić je spasio četiri prilike Kanađanina, a u 13. igri ponovno je bio uspješniji Polansky koji tako odlazi u treće kolo kvalifikacija gdje ga očekuje Nizozemac Thiemo De Bakker.

Polansky je susret završio s osam poena više, pet break lopti više i opravdao je status favorita u ovom susretu.

ATP Houston, kvalifikacije drugo kolo:

Peter Polansky (Kanada) - Ante Pavić (Hrvatska) 7:6 (3), 7:6 (4)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider