Tenis
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Tenis
ATP Bogota

Ivo Karlović izborio četvrti finale sezone

Hrvatski tenisač Ivo Karlović izborio je četvrti ATP finale ove sezone nakon pobjede nad Čehom Radekom Štepanekom na turniru u kolumbijskoj Bogoti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon sat i 42 minute igre Karlović je slavio sa 6-4, 3-6, 6-4 protiv češkog vršnjaka (35), te je nakon Memphisa, Düsseldorfa i Newporta (sve porazi) izborio četvrti finale sezone, drugi u isto toliko tjedana. Bila je to tek druga pobjeda Karlovića nad Štepanekom, protiv kojeg je upisao i četiri poraza.

"Div sa Šalate" je u prvom setu u petom gemu oduzeo servis češkom tenisaču, a potom je prednost držao do samog kraja. U drugom je Štepanek odmah zaskočio Karlovića i napravio break za 2-0, te je nešto kasnije imao priliku i za 4-0. Karlović se izvukao iz druge neprilike, ali je nepopravljiva šteta počinjena na samom startu.

U odlučujućem setu nije bilo nijedne break-lopte, a onda je prvu izborio Karlović u 10. gemu, pri servisu Štepaneka za ostanak u meču. Karlović je izborio tri vezane meč-lopte, no bila mu je dovoljna samo jedna.

Naš će tenisač za prvi naslov sezone, šesti sveukupno, igrati protiv pobjednika dvoboja između Australca Bernarda Tomića i Dominikanca Victora Estrelle Burgosa. (TS)

 

ATP Bogota, polufinale:

Karlović (2) – Štepanek (4) 6-4, 3-6, 6-4

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider