Tenis
SPORTOVI
Tenis
Borba sunarodnjakinja

Ivanović finalna bitka ljepotica i 13. naslov u karijeri!

Srbijanska tenisačica Ana Ivanović osvojila je drugi ovosezonski i 13. naslov u karijeri na WTA turniru u meksičkom Monterreyu. Ivanović je u finalu slavila protiv sunarodnjakinje Jovane Jakšić sa 6-2, 6-1...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jakšić osvojila je prvih šest poena u susretu, oduzevši pritom servis svojoj sunarodnjakinji, no potom je meč postao jednosmjerna ulica. Ivanović je do kraja susreta prepustila Jakšić još samo dva gema, te je u svega 60 minuta stigla do drugog ovosezonskog naslova, nakon što je prvi uzela na početku sezone u Aucklandu.

Ivanović se naslovom pridružila Sereni Williams i Na Li, dvjema igračicama koje su također ove sezone uzele dva naslova na WTA Touru. Ivanović je i po prvi put od 2010. godine osvojila dva naslova u jednoj sezoni, a ista još nije došla ni do svoje polovice.

Jakšić je, spomenimo, do ovog turnira upisala tek jednu pobjedu u karijeri na WTA Touru, a ista se dogodila na ovom istom turniru prošle sezone. (TS)

WTA Monterrey, finale:

Ivanović (2) – Jakšić 6-2, 6-1

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider